Muslim Quotes and Wisdom

http://www.greatmuslimquotes.com

Are you looking for cool Muslim quotes to use in a presentation, khutbah or article? Are you looking for enlightening pearls of wisdom to help you understand a particular topic? Or are you just simply looking for inspiration? Then come join us on this site to read pearls of wisdom from the rich Islamic tradition, as well as quotes from other sources relevant to students of knowledge in the West.

Muslim Quotes, Wisdom and Inspiration

8 thoughts on “Muslim Quotes and Wisdom

  1. Alhamdulillah..am very happy..because i have been looking for islamic quotations since since my day one in higher institution..i thank Allah (S.W.T) that i found one..may Allah(S.W.T) continue to be with every one of us AMIN. Jazakumu llahi Khaeran

    • dat zunvgriies zout , weet ik nu wat het is , toen weklein waren moesten we het drinken van ons moeder om je darmen schoon te krijgen dan kreeg je de hele dag diarree en mochtje de heledag niet eten, Als je vast voedsel eet na de in name krijg je een opge zwollen buik en ga je dood.Ik wet het heel goed dat zout smaakt bitter , wenamen het met veel moeite in . En dat doe je 2 keer per jaar hoor. Het is anders schadelijk voor je lichaam . ok groetjes. Ja wij noemden het SALT. Ik herinner mehet nu.ok

    • Gama, a obra de Adoniran não morre jamais… O vídeo é maravilhoso e tenho alguns CDs dele (coletâneas) que são o samba de raiz puro, pois Adoniran é um verdadeiro poeta. E a foto em primeiro plano está belíssima.Abração.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s